tsiakmakis
tsiakmakis
shipping truck

Επισκευή

Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ Γεωργικά Μηχανήματα, μας τοποθετεί ψηλά στο χώρο της επισκευής και συντήρησης γεωργικών μηχανημάτων.

Με ιδιαίτερη έμφαση σε γεωργικούς ελκυστήρες (τρακτέρ), καθώς και σε μεγάλη γκάμα των παρελκομένων τους, λογιζόμαστε ανάμεσα στα καλυτέρα σημεία ελέγχου και επισκευής της ευρύτερης περιοχής του νομού Σερρών.

Η συνεχής κατάρτιση του τεχνικού προσωπικού μας στα νέα τεχνολογικά δεδομένα δε σταματά, ώστε να είμαστε σε θέση να συντηρούμε σωστά και με ασφάλεια πλήθος γεωργικών μηχανημάτων.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους επισκευή και είμαστε σε ετοιμότητα καθημερινά, με άμεσα διαθέσιμο τεχνικό που μπορεί να λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Βρισκόμαστε πάντα κοντά στον πελάτη, με δυνατότητα εξυπηρέτησης ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του νομού και, καθώς και γειτονικών στις Σέρρες νομών.

Η ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ Γεωργικά Μηχανήματα διαθέτει βαρέα οχήματα μεταφοράς που συνοδεύονται από γερανό (βαρούλκο), για την ορθή και άμεση μεταφορά μηχανημάτων προς επισκευή. Επικοινωνήστε μαζί μας, για τη συντήρηση του γεωργικού σας μηχανήματος, και επωφεληθείτε της ποιότητας των υπηρεσιών μας. 
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!